Goedendag!
Ik zie dat u mijn website bekijkt in internet Explorer. Voor een goede werking van de website kunt u het beste een andere browser gebruiken.

Met vriendelijke groet,

yoshuart

 • yoshuart_2021_livestream

POPULAIR

Livestream

 • yoshuart_icon_ww_meerdere_cameras_2021

  Meerdere camera's

 • yoshuart_icon_ww_afstand_2021

  Elk evenement op afstand

 • yoshuart_icon_ww_online_bereik_2021

  Groot online bereik

 • yoshuart_icon_ww_videoproductie_edit_2021

  Montage voor social media

 • yoshuart_icon_ww_tevreden_2021

  Iedereen tevreden

Het grootste voordeel van een livestream is dat bezoekers online deel kunnen nemen aan uw evenement. Bied uw doelgroep de kans om ook nú een realistische indruk te krijgen van de gebeurtenis.

Denk aan een jaarlijks evenement, een opening, een presentatie, een onthulling, of bijvoorbeeld de introductie van een nieuw product.  Bedrijfsmatig toepasbaar in elke branche! Het is dé uitkomst om uw totale (potentiële) klantenkring in één keer en direct te bereiken. Ook bij particuliere gebeurtenissen kunt u uw hele familie- en vriendenkring live ‘meenemen’ met behulp van een livestream. Dit doen we met meerdere camera’s voor een professionele uitstraling.

Om ook na het evenement nog te kunnen genieten van de livestream, is er ook de mogelijkheid het complete event op te nemen en later na te monteren voor bijvoorbeeld social media.

yoshuart | Showreel 2022

Een goede voorbereiding is het halve werk!
Een jong bedrijf dat investeert in de nieuwste technieken om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Bovendien geen genoegen neemt met half werk en uiterst secuur te werk gaat.
Door het inzetten van vakkundige mensen en het gebruik van de juiste equipment laat u de gewenste indruk achter bij uw doelgroep.

VOLLEDIG ONTZORGD!

Samen met u maakt yoshuart uw evenement onvergetelijk. Het mooiste is, u hoeft niks te doen. Uw wens wordt door ons zorgeloos uitgevoerd zodat u volledig kunt focussen op de gebeurtenis. Dat is onze prioriteit. Vraag vrijblijvend een offerte op om te zien of live streamen iets voor u is.

Benieuwd naar alle video mogelijkheden?

LET'S GET IN TOUCH!

Heeft u een idee en bent u toe aan een avontuur? Of heeft u nog geen idee maar gewoon een vraag?

myproject

OFFICE

Papendorpseweg 100

3528 BJ, Utrecht

085 - 060 0630


KvK

68666799