LAAT UW IDEE LEVEN!

Stacks Image 636
 • Idee

  Elke video begint met een idee. Bedacht op uw werk, of ’s avonds toen u eigenlijk wilde gaan slapen. Of misschien heeft u nog hulp nodig bij het idee. Ik kijk graag samen met u naar de beste oplossing.

 • Concept

  Nu het idee in de lucht hangt werk ik het uit naar een concept. Op deze manier heeft u een duidelijk beeld van hoe de video er uit kan gaan zien. Wanneer u overtuigd bent van het concept gaan we samen het avontuur aan om uw idee uit te werken tot een te gekke video.

 • Film

  Op locatie verzorg ik de opnames volgens de afspraken die we eerder gemaakt hebben. Het kan zijn dat er op de draaidag toch nog extra wensen zijn, deze kunnen in principe altijd makkelijk meegenomen worden in de opnames.

 • Montage

  Zodra de opnames gemaakt zijn begint de montage van uw persoonlijke video. Allereerst ontvangt u een eerste versie van de video. Omdat ik alleen ga voor het beste resultaat kunt u al uw feedback geven en verwerk ik deze daarna in de video.

 • Tevreden

  Nadat u de tweede versie van de video ontvangen heeft, kunt u nogmaals uw feedback geven om te kijken of ik uw feedback goed verwerkt heb. Zodra de video klaar is hoop ik dat u het een leuk avontuur vond en u een volle 100 procent tevreden bent.

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact met mij op!

mymail

Of bel mij op 085-060-0630
 • FLEXIBEL
 • KWALITEIT
 • CREATIEF
 • JONG

  ANDERS

  MEEDENKEND

create
create
Idee
Elke film begint met een idee en een concept
sentiment_very_satisfied
sentiment_very_satisfied
Resultaat
Het concept werk ik uit naar een tof eindresultaat

LET'S GET SOCIAL!

emoji_emotions

Maak uw evenement onvergetelijk met een gave aftermovie. Vertel iedereen over de hele wereld hoe gaaf het evenement was en waarom men er de volgende keer bij moet zijn.

Aftermovie
business_center

Laat door middel van een video uw bedrijf stralen! Een video geeft klanten een inkijkje in uw wereld en kan helpen ze over de drempel te trekken. Vertel uw verhaal en overtuig klanten voor u te kiezen.

Bedrijfsvideo

Herbeleef de mooiste dag uit uw leven zo vaak u wilt met een mooie video. Alle details van de dag worden vastgelegd. Zo blijft uw trouwdag een levende herinnering.

Bruiloft
flight

Om uw video een echte magische touch te geven is de drone de perfecte optie. Hiermee geef ik uw video een extra dimensie.

Drone
videocam

Bereik ook nú uw doelgroep online met een livestream. Een nieuwe dimensie aan uw evenement door mensen op afstand mee te nemen in de ervaring.

Livestream

Geef uw product een boost met een flitsende promotievideo. Maak klanten vertrouwd met uw product.

Promotie

Geïnteresseerd in live streamen?

LET'S GET IN TOUCH!

Heeft u een idee en bent u toe aan een avontuur? Of heeft u nog geen idee maar gewoon een vraag?

myproject

OFFICE

Papendorpseweg 100

3528 BJ, Utrecht

085 - 060 0630


KvK

68666799