Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de juiste werking- en optimalisatie van het gebruikersgemak op deze website. Door op 'Accepteren' te klikken stemt u in met onze privacyverklaring en ons cookie beleid. U kunt uw akkoordverklaring ten alle tijden intrekken.

Let's get in touch!

Geïnteresseerd in een video? Wij staan altijd voor u klaar! En het belangrijkste: geen vraag of idee is ons te gek. Stuur ons gerust een bericht of kom eens langs in Veenendaal! We gaan graag met u een vrijblijvend gesprek aan om uw wensen door te nemen.

Hoe kunnen we u helpen?

Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Dit is een verplicht veld.
Uw formulier is succesvol verstuurd! U ontvangt snel een reactie.×
Oops! Er is iets misgegaan. Probeer het nog eens.×

Veelgestelde vragen

Welke diensten bieden jullie aan?

Er zijn vele mogelijkheden. Op onze diensten-pagina beschrijven we uitgebreid wat we voor u kunnen betekenen. Maar u kunt met een specifieke wens vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen!

Ik wil graag dronebeelden in mijn video, kan dit?

Tuurlijk! Dronebeelden geven een uniek perspectief in uw video. Wij kunnen daarnaast ook een complete dronefilm maken.

Wat kost het om een video te laten maken?

De kosten van een videoproductie lopen erg uiteen. Dit komt omdat geen video hetzelfde is. We kunnen u altijd een inschatting geven als we een idee hebben van uw wensen. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Ik heb een krappe deadline voor een productie, is dit een probleem?

Krappe deadlines, altijd een uitdaging. Maar geen zorgen! Wij hebben altijd voldoende mankracht om uw productie te laten leven. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wat gebeurt er met het opgenomen beeldmateriaal?

Wij staan voor uw privacy. Daarom wordt al uw data bij ons veilig offline opgeslagen. Dit betekent dat het enkel binnen ons bedrijf bereikbaar is en niet gedeeld kan worden met derden.
Om u altijd van dienst te kunnen zijn bewaren wij de data langere tijd. Wilt u bijvoorbeeld een jaar na het filmen van de productie toch iets aanpassen? Geen probleem!

  • yoshuart_professionelegear