Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de juiste werking- en optimalisatie van het gebruikersgemak op deze website. Door op 'Accepteren' te klikken stemt u in met onze privacyverklaring en ons cookie beleid. U kunt uw akkoordverklaring ten alle tijden intrekken.

Uw partner in video content

Bij yoshuart is geen idee te gek! We luisteren graag naar uw verhaal en vertalen dat samen met u naar een toffe videoproductie.

We zijn een jong bedrijf uit Veenendaal en blijven investeren in de nieuwste technieken om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Bovendien nemen we geen genoegen met half werk en zijn we uiterst secuur in onze werkwijze.
Door het inzetten van vakkundige mensen en het gebruik van de juiste equipment zijn wij in staat de gewenste indruk achter te laten bij uw doelgroep.

yoshuart_opset1
yoshuart_opset2
yoshuart_opset3
yoshuart_opset4
yoshuart_opset5
yoshuart_opset6
yoshuart_opset7
 • PROFESSIONEEL
 • CREATIEF
 • JONG
 • Idee

  Elke videoproductie begint met een idee. Heel klein en magisch of misschien al helemaal uitgedacht. Wij denken graag met u mee en vullen uw idee aan met passend advies voor het beste resultaat. Daarbij kijken we naar een strategie voor de (online) inzet van de videoproductie.

 • Concept

  Nu het idee in de lucht hangt, werken wij het uit naar een concept. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van hoe de video er uit kan gaan zien. Wanneer u overtuigd bent van het concept gaan we samen het avontuur aan om uw idee te laten leven in een te gekke video.

 • Film

  Op locatie verzorgen wij de opnames volgens de afspraken die we eerder gemaakt hebben. Het kan zijn dat er op de draaidag toch nog extra wensen zijn. Deze kunnen in principe eenvoudig meegenomen worden in de opnames.

 • Montage

  Zodra alle beelden gemaakt zijn, begint de montage van uw persoonlijke videoproductie. Allereerst ontvangt u een eerste versie van de video. Omdat wij alleen gaan voor het beste resultaat kunt u al uw feedback geven en verwerken wij deze daarna in de video.

 • Tevreden

  Nadat u de tweede versie van de video ontvangen heeft, kunt u nogmaals uw feedback geven om te kijken of wij uw feedback goed verwerkt hebben. Zodra de video klaar is hopen we dat u het een leuk avontuur vond en 100 procent tevreden bent. Uiteraard kunt u ook na de productie rekenen op onze service en staan we altijd voor u klaar.

My Image

Videoproductie kan een belangrijk onderdeel zijn van een marketingstrategie. Het stelt u niet alleen in staat uw boodschap op een aantrekkelijke en visuele manier over te brengen, maar het helpt u ook een breder publiek te bereiken. Wij maken de videoproductie van A tot Z; we denken met u mee aan het idee, creëren daarmee een tof concept. En dat concept laten we vervolgens leven in een te gekke videoproductie.
 
Maar waar we ons echt in onderscheiden is ons vermogen om niet alleen een video voor u te produceren maar ook met u mee te denken aan een marketingstrategie. Hoe zet u de video online in? Hoe bereikt u de doelen die u wilt bereiken. Wij geven deskundig advies over de beste manier om uw video's in de markt te zetten zodat u de beoogde doelgroep bereikt.
 
Zo zijn we uw one-stop videoproductie partner uit Veenendaal.

Veelgestelde vragen

Welke diensten bieden jullie aan?

Er zijn vele mogelijkheden. Op onze diensten-pagina beschrijven we uitgebreid wat we voor u kunnen betekenen. Maar u kunt met een specifieke wens vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen!

Ik wil graag dronebeelden in mijn video, kan dit?

Tuurlijk! Dronebeelden geven een uniek perspectief in uw video. Wij kunnen daarnaast ook een complete dronefilm maken.

Wat kost het om een video te laten maken?

De kosten van een videoproductie lopen erg uiteen. Dit komt omdat geen video hetzelfde is. We kunnen u altijd een inschatting geven als we een idee hebben van uw wensen. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Ik heb een krappe deadline voor een productie, is dit een probleem?

Krappe deadlines, altijd een uitdaging. Maar geen zorgen! Wij hebben altijd voldoende mankracht om uw productie te laten leven. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wat gebeurt er met het opgenomen beeldmateriaal?

Wij staan voor uw privacy. Daarom wordt al uw data bij ons veilig offline opgeslagen. Dit betekent dat het enkel binnen ons bedrijf bereikbaar is en niet gedeeld kan worden met derden.
Om u altijd van dienst te kunnen zijn bewaren wij de data langere tijd. Wilt u bijvoorbeeld een jaar na het filmen van de productie toch iets aanpassen? Geen probleem!

Benieuwd of video iets voor u is?

 • yoshuart_professionelegear