Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de juiste werking- en optimalisatie van het gebruikersgemak op deze website. Door op 'Accepteren' te klikken stemt u in met onze privacyverklaring en ons cookie beleid. U kunt uw akkoordverklaring ten alle tijden intrekken.

Onze specialiteiten

DIENSTEN

Wat kunnen wij voor u betekenen? Een te gekke aftermovie, een unieke productfilm of wilt u intern binnen uw bedrijf iets communiceren? Bekijk hier onze mogelijkheden!
We hebben hier verschillende mogelijkheden beschreven, al zijn wij bij yoshuart van mening dat video’s in categorieën indelen lastig is. Dit komt omdat het per productie erg kan verschillen welke soort video bij u en uw wensen past. Sommige categorieën liggen zo dicht bij elkaar dat het voor u erg verwarrend kan zijn wat voor u of uw bedrijf het beste werkt.
 
Wij kijken naar wat u wilt bereiken met de video en laten zo op een passende manier uw idee leven!

yoshuart_icon_Aftermovies
Aftermovies

Maak uw evenement onvergetelijk met een gave aftermovie. Vertel iedereen over de hele wereld hoe gaaf het evenement was en waarom men er de volgende keer bij moet zijn.

yoshuart_icon_Promotiefilms
Promotiefilms

Promoot een service, evenement of bijvoorbeeld een product met een promotiefilm. Maak kijkers enthousiast!

yoshuart_icon_Productfilms
Productfilms

Geef uw product een boost met een flitsende productfilm. Breng gemakkelijk en snel informatie over en maak klanten vertrouwd met uw product.

yoshuart_icon_Brandmovies
Brandmovies

Laat met een brandmovie zien waarom u doet wat u doet. Het is de ideale manier om u te onderscheiden en uw identiteit te laten leven bij uw doelgoep.

yoshuart_icon_Bedrijsfilms
Bedrijfsfilms

Met een bedrijfsfilm vertelt u het verhaal van uw bedrijf. Laat uw bedrijf stralen en geef een inkijkje in uw wereld. Overtuig uw doelgroep voor uw bedrijf te kiezen.

yoshuart_icon_Instructiefilms
Instructiefilms

Een instructiefilm is de manier om klanten complexe informatie te geven over uw product en uit te leggen hoe het gebruikt dient te worden. Maar daarnaast kan het ook een gedetailleerd beeld geven van uw product of dienst.

yoshuart_icon_Dronefilms
Dronefilms

Dronebeelden geven een uniek perspectief en kunnen een video naar een hoger niveau tillen (letterlijk!). Met een dronefilm brengt u grote locaties in een keer in beeld, makkelijk!

yoshuart_icon_Livestreaming
Livestreaming

Live streamen voegt een extra dimensie toe aan uw evenement door mensen op afstand mee te nemen in de ervaring. En daarnaast is alles achteraf terug te kijken!

yoshuart_icon_Animatie
Animatie

In de magische wereld van animatie is geen wens onmogelijk. Een unieke kans om u te onderscheiden van de concurrentie.

yoshuart_icon_Recruitment
Recruitment

Geef potentiële werknemers de kans alvast kort kennis te maken met uw bedrijf en collega's. Zo krijgt men snel een idee van uw organisatie en of het aansluit op de wensen. Zo kunt u veel tijd besparen in het sollicitatieproces.

yoshuart_icon_InterneCommunicatie
Interne communicatie

Intern iets communiceren met uw werknemers? Een video kan hierbij goed helpen. Veelal worden interne e-mails niet goed gelezen door de hoeveelheid tekst. Zonde. Een video kan snel een grote hoeveelheid informatie overbrengen op een actieve manier.

yoshuart_icon_Bruiloftfilms
Bruiloftfilms

Herbeleef de mooiste dag uit uw leven zo vaak als u wilt met een mooie video. Alle details van de dag worden vastgelegd. Zo blijft uw trouwdag een levende herinnering.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer weten over hoe u met video uw doelen kunt bereiken?

  • yoshuart_professionelegear