Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de juiste werking- en optimalisatie van het gebruikersgemak op deze website. Door op 'Accepteren' te klikken stemt u in met onze privacyverklaring en ons cookie beleid. U kunt uw akkoordverklaring ten alle tijden intrekken.

Een video is een ongelofelijk krachtig marketinginstrument. Het is daarom geen wonder dat bedrijven steeds vaker video gebruiken om informatie over te brengen of hun producten en diensten te promoten. Op deze manier kan uw bedrijf efficiënt en snel een groot publiek bereiken. Of u nu video gebruikt voor een commercial, website-inhoud of interne video's, er zijn vele redenen waarom videoproductie voor uw bedrijf kan werken.

yoshuart_icon_EnormBereik

Bereik uw doelgroep

Een van de meest effectieve manieren om uw doelgroep te bereiken is door middel van een video. Bewegend beeld trekt meteen aandacht en wekt nieuwsgierigheid op.
Daarnaast heeft u volledige controle over de boodschap die u wilt overbrengen en hoe deze wordt overgebracht. U kunt de juiste toon, muziek en beelden kiezen om kijkers op een emotioneel zinvolle manier aan te spreken op hun interesses of behoeften. Online video content heeft ook een voordeel ten opzichte van traditionele reclame omdat het een interactieve ervaring biedt waardoor kijkers in real-time kunnen kijken, pauzeren, leren en reageren.

yoshuart_icon_Brandmovies

Creëer een optimale merkbeleving

Neem klanten mee in een unieke persoonlijke beleving en laat zien waar uw bedrijf voor staat. Video kan worden gebruikt als een krachtig instrument om de merkbekendheid en de betrokkenheid bij (potentiële) klanten te vergroten. Wanneer men een goed gemaakte video ziet met uw merk of product, is de kans groter dat ze dit onthouden bij hun aankoopbeslissingen. Bovendien zijn kijkers eerder geneigd om video's te delen met vrienden of familieleden die mogelijk ook geïnteresseerd zijn in wat u te bieden heeft. Dit soort mond-tot-mondreclame is van onschatbare waarde voor elk bedrijf dat zijn klantenbestand wil uitbreiden of zijn reputatie in een sector wil opbouwen.

yoshuart_icon_BedrijfStralen

Laat uw bedrijf stralen!

Het kan lastig zijn u als bedrijf te onderscheiden van uw concurrenten. Belangrijk is te laten zien wat uw bedrijf speciaal maakt in vergelijking tot andere bedrijven. Een goed gemaakte video kan hierbij helpen. Hierin kunt u uw kwaliteiten belichten. Een video kan positieve ervaringen van klanten bevatten die zij met uw bedrijf hebben gehad of bijvoorbeeld zelfs interviews met personeelsleden die vertellen hoe zij streven naar perfectie op alle gebieden van uw activiteiten. Dit kan allemaal helpen om een sterkere band te creëren tussen potentiële klanten en uw merk in het algemeen.

yoshuart_icon_SEORanking

SEO-ranking verbeteren

Wat veel over het hoofd gezien wordt, is dat video's op uw website uw SEO-ranking kunnen verbeteren door meer organisch verkeer van zoekmachines zoals Google. Kortom u bent online beter vindbaar. Video's worden door deze zoekmachines vaak sneller geïndexeerd dan tekstuele inhoud, omdat ze kijkers extra informatie bieden over een onderwerp. Bovendien is het hebben van meerdere soorten inhoud op een pagina (tekst en video) gunstig omdat zoekmachine-algoritmen de voorkeur geven aan pagina's die verschillende soorten media-elementen bevatten boven alleen tekst. Superbelangrijk dus!

yoshuart_icon_Tevreden

Geef klantrelaties & loyaliteit een boost!

Door emotie te gebruiken in een video kan videoproductie worden gebruikt als een geweldig middel om de relatie met klanten en hun loyaliteit te onderhouden en te versterken. Denk aan persoonlijke bedankvideo’s of informatievideo’s.
Maar een video kan daarnaast ook tutorials bevatten die demonstreren hoe klanten om kunnen gaan met een product wat u verkoopt of tips over hoe klanten het meeste uit hun aankopen kunnen halen. Hierdoor voelen ze zich sneller tevreden en gewaardeerd.

Al overtuigd?

Is het u opgevallen dat er op deze hele pagina geen video zichtbaar is? Dan is deze hoeveelheid tekst toch best wel veel om te verwerken. En als u eerlijk bent, heeft u alle tekst hierboven echt gelezen of eerder even snel gescand?
Al deze redenen tonen aan waarom investeren in kwalitatief hoogwaardige videoproductie essentieel kan zijn als u wilt dat uw bedrijf zijn volledige potentieel bereikt in deze digitale wereld. Met eindeloze mogelijkheden en de immense kracht ervan, zult u in staat zijn om uw bekendheid te maximaliseren, zinvoller met klanten om te gaan, de verkoop te stimuleren en nog veel meer!

Uiteraard ondersteunt yoshuart u in het volledige proces van de voor u op maat gemaakte videoproductie.

  • yoshuart_professionelegear